Nieuws- berichten en weetjes

Nieuwsberichten en weetjes

 

29 oktober 2023, De Oliebollenkraam

Dit jaar gaan we voor het eerst reclame rijden voor de Oliebollenkraam van Overschie. Deze staat voor het tweede jaar nu bij de parkeerplaats op de 2e Hogenbanweg, na eerst 48 jaar op de Burg. Baumannlaan te hebben gestaan.

Inmiddels weten de klanten wel dat ze zijn verhuisd, maar toch wilden ze wat meer aandacht hieraan geven. En wat meer opvallen bij de bewoners van Overschie.

Wat een mooiere manier is dat dan te doen

met de hulp van Sloesh. Met reclame rijden door mensen vanuit je eigen marktgebied bereik je tenslotte heel veel mensen mee. Zo’n 3000 mensen per maand per auto. Dus daar wilde de Haan, de eigenaar van de oliebollenkraam, ook graag van profiteren. Dus speciaal voor de Haan rijden er t/m einde van dit jaar 4 auto’s rond in Overschie. Hopelijk bevalt het hem zodat we volgend jaar ook weer voor hem kunnen reclame rijden.

12 september 2023, in den Berkebrom al 1 jaar klant!

Één van onze trouwe klanten, in den Berkebrom, een gezellig restaurant op de Dorpsstraat in het mooie oude gedeelte van Overschie, doet al langer dan een jaar mee met reclame rijden.

Speciaal voor die gelegenheid hebben we een nieuwe boodschap gemaakt voor onze Sloeshers. Zie foto als resultaat. Duidelijk en kort maar krachtig.

Op naar een volgend jaar reclame rijden.

15 augustus 2023, We staan in de Distrifood!

Trots dat we zijn, we staan in de augustus editie van het vakblad Distrifood. Dit vakblad gaat vooral over de detailhandel. En omdat onze trouwe klant Dirk van den Broek supermarkten ons heeft gevraagd 20 auto’s te willen in Rotterdam heeft de Distrifood dit opgemerkt.

Dirk is namelijk weer als goedkoopste uit de bus gekomen tijdens een meting van de consumentenbond. Hiermee wilde de Dirk uitpakken met extra promotionele activiteiten en hebben ze contact met Sloesh gezocht.

Wil je het artikel lezen dan kan dat bij deze link van Distrifood. Of check anders onze LinkedIn. Altijd leuk om voor zo’n grote supermarktketen als Dirk reclame rijden mogelijk te maken. Wij zijn klaar voor alle andere supermarkten die lokaal of regionaal zouden willen adverteren.

4 juni 2022, Sloesh Zomer Sale

Op deze dag hebben wij met een team van 6 enthousiaste dames ons eerste Sloesh Zomer Sale gehouden in Overschie. Op de parkeerplaats van de plaatselijke Dirk stonden we met 2 voorbeeld auto’s om te laten zien hoe het eruit ziet.

We boden  reclames aan van  verschillende bedrijven. O.a. Haarmode Wim Steijger, Webstraat webdesign, Eetcafé In den Berkebrom, Pearle Overschie, Indian Chef, Dirck3 en Dirk. Allemaal wilden zij ook reclame rijden voor hun bedrijf.

Passanten werden vriendelijk gevraagd of zij ook 50,- wilden verdienen met het rijden van

één van de aangeboden reclames. Als ze ja zeiden an kregen ze alvast een leuke voucher van het bedrijf welke zij hadden gekozen. Ter plaatse plakte iemand van Sloesh de sticker op de achterruit en klaar is Kees. Het promotieteam bestond uit Zarina, Kimberly, Latisha, Isabella, Zoie en Jaeda

Geslaagde dag!! Nieuwsgierig geworden hoe de geslaagd de dag was klik dan hier.

24 juli 2021, Onze eerste Sloesher

Graag stellen wij aan je voor Maria, onze eerste Sloesher. Wat is een Sloesher? Dat is iemand die geld verdient met reclame rijden voor een adverteerder. Iemand die een vergoeding hiervoor ontvangt na een maand met de reclame boodschap van de adverteerder te rijden. In dit geval voor de Pearle in Overschie. De Pearle van Chewar. Een nieuwe ondernemer in Overschie die graag wilde experimenteren met reclame rijden voor zijn winkel.

En gelukkig was daar Maria die op haar beurt weer graag wilde proberen hoe dat zou

zijn om reclame te rijden voor een bedrijf. Hopelijk zullen er snel meer Sloeshers volgen die ook geld willen verdienen met reclame rijden. En hopelijk hebben wij dan voldoende aanbod van bedrijven die op hun beurt weer voldoende reclames aanbieden om te rijden.

Op Instagram hebben we een filmpje geplaatst van Maria.

29 mei 2021, Waar staat ons logo voor?

Misschien vraag je je af waar ons logo voor staat, de vogel. Om precies te zijn is het een Kolibri.

Wij zochten een herkenbaar symbool wat iedereen makkelijk kan onthouden. Daar zijn dieren zeer geschikt voor. Vele van ons team zijn vogel liefhebbers en hebben daarom een vogel laten ontwerpen voor ons logo. De voorkeur ging uit naar een Kolibri omdat die iets magisch heeft en wij willen dat ook uitdragen. De vogel heeft niets met onze naam te maken. Dat leggen we nog wel een

andere keer uit.

7 April 2021, We zijn live

Wat een super dag. We zijn namelijk live met onze site sloesh.nl. We hebben nog voornamelijk lokale adverteerders die hun reclame aanbieden op onze site.

Ook zijn er al mensen aangemeld die graag een van deze reclames willen rijden. Onze aller eerste klant is de Pearle van Chewar in Overschie.

Ben je geïnteresseerd geraakt, volg en like ons dan bij onze socials
Contact

info@sloesh.com

085-0607345