Hoe werkt Sloesh?

Hieronder wordt alles haarfijn uitgelegd

Hoe werkt Sloesh?

Hieronder wordt alles haarfijn uitgelegd

Stap 1: Surf door het aanbod heen

Op Sloesh.nl staan meerdere reclames waar je uit kan kiezen. Surf hier op je gemak doorheen.

Stap 2: Kies een reclame uit

Kies de leukste reclame uit die jij graag op je auto zou willen. Eentje die echt bij je past.

Stap 3: Maak een afspraak met Sloesh

Maak een afspraak met Sloesh zodat wij de sticker komen opplakken op de achterruit van je auto. Daarna hoef je nog maar 1 ding te doen: Geld verdienen

Geen geschikt aanbod, wel interesse?

Vind je het aanbod van reclames niet leuk, of voldoet je auto niet aan de wensen van de adverteerder. Bijvoorbeeld is de locatie waar je woont niet ok? Jouw auto te oud? Of misschien te groot? Klik dan op de knop 'ik heb interesse' en vul je gegevens in. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met je op en kijken naar de mogelijkheden.

De 4 pijlers van Sloesh

Sloesh vindt het belangrijk dat wij jou als eigenaar van de auto zo min mogelijk tot last zijn. Onze slogan is niet voor niets 'Hoe leuk is dat'. Daar bedoelen we o.a. mee dat niets moet, alles mag. Zodra jij iets 'moet doen' dan zoeken wij een andere manier. Daarom kun je bij ons rekenen op onderstaande 4 pijlers.

Vrij in rijgedrag

Wij vinden het belangrijk dat je jouw rijgedrag niet hoeft aan te passen! Dus je hoeft niet meer of minder kilometers te rijden, niet harder of zachter, enzovoort

Vrijheid van locatie

Wij komen naar jou toe, je hoeft niet naar een vreemde locatie! We komen bij je thuis in de straat, maar ook bij je op het werk, of waar het jou ook maar uitkomt. Je hoeft zelfs de deur niet uit

Vrijblijvend

Wij geloven in ongedwongenheid! Het blijft altijd vrijblijvend om mee te doen. Wekelijks zullen we nieuwe reclames aanbieden. En kan je zelf kiezen of je wel of geen reclame wilt op de achterruit van je auto. Iedere maand zullen wij vragen of je wilt verlengen of een maandje wilt stoppen.

Vrije keuze

Wij vinden dat je zelf mag kiezen! Wij bieden de reclames in een lijst aan. Zo kan je makkelijk kiezen welke reclame je toe wilt laten. Door een reclame te selecteren kan je de inhoud zien en weet je welke reclame je toe laat op de achterruit van je auto.

Wij hebben ook Sloesh Persoonlijk

Naast Sloesh Geld Verdienen bieden wij ook iets aan speciaal voor mensen die geen reclame willen rijden voor een vergoeding, maar wel iets leuks op hun achterruit willen hebben. Iets persoonlijks. Wij noemen dit dan ook Sloesh Persoonlijk.

Maak het zo persoonlijk als je maar wilt

Denk hierbij aan een foto van je meest dierbare, je favoriete huisdier, je grootste trots, leukste hobby. Jij bepaalt en Sloesh regelt het voor je. Je hoeft alleen de foto('s) aan te leveren. Ook kan er tekst bij als je wilt.

Sloesh Persoonlijk heeft 3 prijzen

(Let op: Nu tijdelijk 1 + 1 Gratis)

Basis

€ 40

Met dit pakket is 15% van de ruimte voor Sloesh. Tekst + Logo + Site van Sloesh

Plus

€ 55

Met dit pakket zal de ruimte voor Sloesh nog maar 8% zijn. Logo + Site van Sloesh

Premium

€ 70

Met pakket Premium zal alleen het logo van Sloesh nog zichtbaar zijn rechts onderin de hoek.

Voordelen van Sloesh

Laat je dit ergens anders doen dan ben je al snel € 150 of meer kwijt. Plus moet je zelf een ontwerp maken en tot slot moet je ook nog naar het bedrijf toe die het voor je aanbrengt. Wij maken het ontwerp voor jou, komen naar jou toe en zijn sowieso meer dan de helft goedkoper.

Hoe leuk is dat.

Interesse in Sloesh Persoonlijk?

Heb je interesse in Sloesh Persoonlijk, klik dan hier. Vul je gegevens in en vul bij opmerkingen in om welk paket het gaat Basis, Plus of Premium

Favoriete Hobby

Dierbare kinderen

Mooiste vakantie

Ben je geïnteresseerd geraakt, volg en like ons dan bij onze socials

Contact

info@sloesh.com

085-0607345