Wij stellen ons graag aan jou voor

Wij stellen ons graag aan jou voor

Wat doen wij?

Wij zijn een platform dat de adverteerder verbindt met de auto bezitter. De adverteerders bieden reclames aan op het platform en de consumenten met een auto kunnen hieruit eentje kiezen om hiermee reclame te rijden. Ze kiezen de leukste uit met daarbij ook de meest interessante vergoeding. Dit heet Sloesh Geld Verdienen.

Omdat wij ook geloven dat er mensen zijn die niet behoeftig zijn om een extra verdiensten te hebben, bieden wij ook twee andere opties aan. De eerste is de mogelijkheid dat de consument iets persoonlijks op zijn achterruit

aan laat brengen door Sloesh. Denk hierbij aan bijvoorbeeld afbeeldingen van dierbare mensen zoals kinderen, of dierbare huisdieren. Maar kan ook een afbeelding zijn van een mooie vakantie tot zelfs alleen een eigen verzonnen stuk tekst op een effen achtergrond. Met Sloesh kun je alle kanten op. Wij noemen dit product Sloesh Persoonlijk

De tweede is de mogelijkheid dat je uit de lijst van goede doelen eentje kiest die jij wilt supporten. De boodschap van dat goed doel, zoals deze ook op Sloesh.nl wordt geshowd, zal dan op jou auto worden aangebracht. Eigenlijk net als het rijden van een reclame boodschap van adverteerders met het verschil dat je er nu geen vergoeding voor krijgt. M.a.w. je rijdt dan de boodschap van dat goede doel geheel belangeloos. Dit product noemen wij Sloesh Support.

Wij zijn geen vak experts, maar detaillisten
Onze roots liggen niet in stickeren van ramen en auto’s. Ook liggen onze roots niet in de reclame wereld.

Onze roots liggen in de detailhandel en weten daarom precies hoe wij het beste iets voor jou kunnen betekenen als gebruiker van Sloesh. Ook hoe wij het beste jou kunnen bedienen. Onze slogan is niet voor niets ‘Hoe leuk is dat’. Waarom is dat belangrijk? Jullie zijn als gebruikers van Sloesh (Sloeshers) het meest belangrijke onderdeel van ons bestaan. Immers, indien jij het niet leuk vindt dan ben jij ook minder bereid om iets op jouw achterruit aan te laten brengen.

Dan zullen er dus ook weinig adverteerders zijn die zich aanmelden om hun reclame middels auto’s uit te dragen. En valt er voor jou minder te verdienen. Op die manier is het cirkeltje rond. Het begint dus bij jou. Jij moet het vooral leuk vinden om reclame te rijden met je auto.

We zijn in Overschie begonnen, een deel gebied van Rotterdam. En inmiddels rijden er ook al auto’s in overige deel gebieden van Rotterdam, maar ook in Haarlem, Zoetermeer en Reeuwijk.

Wij staan op eigen benen
We zijn geen onderdeel van een groot marketing bedrijf, en zeker ook niet in handen van grote investeerders. We zijn volkomen zelfstandig en hebben alle aandelen in eigen bezit. Hierdoor zijn we slagvaardiger en kunnen we de zaken waar we voor staan beter uitdragen.

En omdat onze organisatie hierdoor ook zeer plat is, kunnen we nog efficiënter en sneller werken.

Deze efficiëntie komt ten goede van de prijs voor de adverteerder, maar uiteraard ook ten

goede van uw verdiensten wanneer je besluit ook reclame te rijden. En op dezelfde manier kunnen we de prijs voor Sloesh Persoonlijk ook laag houden.

Waar kun je van op aan bij ons

Het belangrijkste wat wij vinden is ‘niets moet, alles mag’. Dit staat boven alles. Zodra wij iets zien wat jij als consument ‘moet’ doen, dan gaan wij er iets op verzinnen dat je dat niet meer hoeft te doen.

Daarnaast zijn al onze collega’s altijd vriendelijk en gefocust op uw tevredenheid. Ook al is dit Isabella, Benjamin, Latisha, Mark of wie dan ook. Stuk voor stuk kunt u dat van hen verwachten en eisen.

Dit geldt voor iedereen die voor Sloesh reclame rijdt. Al rijd je voor een adverteerder of voor een goed doel, wij vinden jou net zo

belangrijk als die mensen die zelf een afbeelding hebben geregeld bij Sloesh.

Ben je geïnteresseerd geraakt, volg en like ons dan bij onze socials
Contact

info@sloesh.com

085-0607345