Heb je een vraag? Waarschijnlijk staat hier het antwoord

Heb je een vraag? Waarschijnlijk staat hier het antwoord

Vragen Algemeen

Kan ik van binnen naar buiten kijken?

Ja, je kan van binnen naar buiten kijken. Het materiaal wat Sloesh gebruikt is one-way-vision folie. Hiermee kan men niet naar binnen kijken, maar kan jij wel naar buiten kijken.

Klik hier hoe dat eruit ziet.

Wanneer wordt het zicht naar buiten minder?

Als het regent dan heb je minder zicht. Het beeld wordt dan wat troebel. Dit verdwijnt na een minuut of 10 weer wanneer je aan het rijden bent.

Wie bepaalt de hoogte van de vergoeding?

Het bedrag wat je precies na een maand ontvangt van Sloesh wordt indirect door de adverteerder zelf betaald. Die bepaalt daarom ook zelf de hoogte van deze vergoeding. Wij zullen adviseren, maar als de adverteerder (veel) meer of minder wilt aanbieden dan zijn zij daar vrij in.

Wie plakt de sticker op de achterruit?

Dat doen wij. Ons streven is dat de Sloesher niets hoeft te doen, behalve zelf te kiezen. Ook de maten van je achterruit komen wij opmeten. En ook dan hoef je niets te doen. Behalve een dagdeel van een specifieke dag door te geven wanneer je auto in de buurt van je huis staat. (Óf je werk, óf andere locatie welke jou beter uitkomt)

Moet ik ergens naartoe om de sticker op mijn achterruit te laten plakken?

Nee, wij komen naar jou toe, je hoeft niet naar een vreemde locatie! We komen bij je thuis in de straat, maar ook bij je op het werk, of waar het jou ook maar uitkomt. Je hoeft zelfs de deur niet uit. Nogmaals, wij willen het voor de Sloesher zo gemakkelijk mogelijk maken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

We snappen je zorg, maar met deze gegevens doen wij letterlijk niets behalve gebruiken om te kunnen doen wat wij doen. En dat is om op de meest laagdrempelige manier ervoor te zorgen dat jij een sticker op je achterruit kan krijgen. Of dat nu is om er geld mee te verdienen of om iets persoonlijks op je achterruit te willen wat je zelf hebt bedacht.

Wij houden ons ook netjes aan de huidige privacywetgeving (AVG). Dit vinden wij zelf ook belangrijk.

Kan ik met de auto door een wasstraat?

Ja, de sticker is bestand tegen een wasstraat. Ook kan je de auto gewoon met de hand wassen. De sticker kan daar goed tegen. Ook kan de sticker tegen een borstel en hogedrukspuit. D.w.z. bij normaal gebruik van dit alles.

Mocht het onverhoopt toch fout zijn gegaan, dan geen probleem. Laat de sticker er op zitten, wij komen vrij snel een nieuwe sticker aanbrengen. Laat het wel direct weten.

Wat is een min-puntje?

De mensen die achter jou rijden kunnen niet zien wat je doet tijdens het rijden. Dus bijvoorbeeld een hand opsteken wanneer je iemand bedankt, zien ze niet.

Wat is een plus-puntje?

De mensen die achter jou rijden kunnen niet zien wat je doet tijdens het rijden.

Vragen Sloesh Geld Verdienen

Wie haalt de sticker na een maand er weer af?

Dat doen wij. Mits uiteraard jij ervoor kiest de reclame van de adverteerder nog een maand te rijden. Dan laten wij de sticker erop zitten. Mits uiteraard de adverteerder die maand nog aanbod heeft met dezelfde reclame.

Moet ik mijn rijgedrag aanpassen?

Nee, wij vinden het belangrijk dat je jouw rijgedrag niet hoeft aan te passen! Dus je hoeft niet meer of minder kilometers te rijden, niet harder of zachter, enzovoort

Krijg ik extra geld wanneer ik extra veel rijd?

Nee, wij willen geen onderscheid maken tussen mensen die veel of weinig rijden. Vooral omdat wij dan maandelijks jouw kilometerstand dienen te hebben. En wij willen juist de Sloesher niet tot last zijn. Daarnaast hoeft het niet perse voor de adverteerder goed te zijn dat iemand veel rijdt. Immer kan iemand die geparkeerd staat op een doorgaande weg misschien wel beter zijn voor de adverteerder.

Mag ik ook een keer een maand (of meerdere) geen sticker op mijn achterruit?

Ja, dat mag. Wij geloven in ongedwongenheid! Het blijft altijd vrijblijvend om mee te doen. Maandelijks zullen we nieuwe reclames aanbieden. En kan je zelf kiezen of je wel of geen reclame wilt op jouw achterruit. Iedere maand zullen wij vragen of je wilt verlengen, een maandje wilt stoppen, of een andere reclame wilt uitkiezen.

Mag ik zelf kiezen uit het aanbod van reclames?

Ja, wij vinden dat je zelf mag kiezen! Wij bieden de reclames in een lijst aan, en zo kan je makkelijk kiezen welke reclame je toe wilt laten. Door een reclame te selecteren kan je de inhoud zien en weet je welke reclame je toe laat op jouw achterruit. Waarschijnlijk zal jouw keuze afhangen van o.a. hoe de reclame eruit ziet en hoeveel de vergoeding is die je daarvoor ontvangt.

Waarom moet ik iedere maand kiezen?

De adverteerder bepaalt meerdere zaken van het aanbod. Zoals de duur van de reclame, de boodschap van de reclame, de hoogte van de vergoeding, etc.

Wij helpen jou te herinneren dat je na bijna een maand sowieso even moet nadenken over wat je wilt. Misschien wil jij sowieso een andere reclame van een andere adverteerder op je auto. Omdat je die mooier vindt, of omdat je de adverteerder leuker vindt. Maar misschien wil je ook wel een andere omdat een andere adverteerder meer vergoeding aanbiedt.

Ook kan het zijn dat er geen aanbod meer is van de adverteerder die je had en moet je sowieso een andere uitzoeken.

Wij zullen we jou in ieder geval helpen herinneren en zelfs helpen de keuzes op een rij te zetten, zodat jij met zo min mogelijk inspanning (slechts een paar klikken) weer een maandje verder kan.

Moet ik mijzelf eerst registreren voordat ik ook mag kiezen?

Ja, wij hebben enkele belangrijke gegevens van jou nodig. Eén van de belangrijkste is jouw bankrekening. Immers, moeten wij de vergoedingen naar jouw rekening overmaken. We hebben de gegevens tot een minimum weten te beperken. Zo hebben wij wel jouw postcode nodig, maar niet jouw huisnummer. Want wij zullen nooit aanbellen. Wel een telefoonnr, maar dat is puur in geval van nood, wanneer wij jouw auto echt niet kunnen vinden op de afgesproken locatie.

Ook een belangrijk gegeven van jou is het kenteken van jouw auto. Deze hebben we nodig om o.a. een juiste selectie te bepalen waaruit je kan kiezen. De adverteerder bepaalt namelijk op wat voor type auto zijn campagne mag komen. Denk aan kenmerken als leeftijd auto, grootte auto, soort auto, etc.

Zijn de vergoedingen netto?

De bedragen die wij overmaken op je rekening zijn belast met inkomstenbelasting.

Vragen Sloesh Persoonlijk

Mag ik helemaal zelf bepalen wat ik op mijn achterruit wil?

Ja, wel direct met een belangrijke noot. De afbeelding welke jij door ons laat bewerken voor je achterruit mag niet aanstootgevend zijn. Tenminste, d.w.z. dat wij daar misschien geen moeite mee zouden hebben, echter wanneer de politie vindt dat de afbeelding voor teveel afleiding zorgt voor andere weggebruikers, dan word je van de weg gehaald.

Ook heb je soms te maken met portretrecht. Denk daarbij aan kunstwerken die je graag op je achterruit zou willen bijvoorbeeld.

Kortom, zolang het iets persoonlijks is dan is het geen enkel probleem. En wij zullen bewaken voor jou of het kan.

Kan ik ook tekst op laten aanbrengen?

Ja, dat mag. Je mag alle soorten tekst laten toevoegen door ons. Wij maken er ook iets moois van. Uiteraard geldt ook hiermee dat het binnen kaders van de wet moet zijn. Dit zullen wij voor jou bewaken.

Hoe lang blijft de sticker mooi?

De kwaliteit van de sticker blijft sowieso een jaar lang mooi van kleur. Daarna kun je bij ons tegen een gereduceerd tarief een nieuwe krijgen. Waarschijnlijk wil je dan ook een nieuwe afbeelding erop.

Ben je geïnteresseerd geraakt, volg en like ons dan bij onze socials

Contact

info@sloesh.com

085-0607345